Ny tagterasse?

Konstruktion af en ny tagterrasse – eller renovering af en eksisterende tagterasse – kan være en kompliceret affære og selve udførslen kan også være udfordrende.

Derfor er det fornuftigt at have en rådgiver til at lede efter projektet og hjælpe jer med at finde rette entreprenør.

Her er seks emner, som I kan starte med at overveje og senere vende med en rådgiver:

Placering
En tagterrasse kan give mere lys til beboerne. Derfor skal man tænke sig grundigt om, hvor man placerer tagterrassen i forhold til andre bygninger og vejret. inden man går i gang med at bygge den.

Adgang og flugtveje
Hav styr på flugtvejene fra starten. Hvordan har man tænkt sig at komme til og fra tagterrassen? Kommunen krav her er skrappe.

Tålmodighed
Vores erfaringer siger, at det kan tage 2-3 år fra ideen om en ny tagterrasse opstår, til den står færdig.

Opbakning i familien skal være til stede, kommunens sagsbehandling tager tid, rådgiverundersøgelser skal være grundige, og det at finde den rette entreprenør er vigtigt, men tager også tid.

Så hvis I vil gøre drømmen om tagterrassen virkelig, så tag de første skridt allerede nu.

Hvad koster en ny tagterasse?
Tagterrasser kan som med alt andet byggeri udføres i mange former og prisklasser. Derfor er alle overvejelser om udseende, materialer, brug og finansiering værd at gøre meget ud af.

Privat eller fælles tagterasse
Tagterrasser er forskellige med forskellige funktioner. I kan bygge en privat til en enkelt eller to lejligheder. Hvis tagterrassen er fælles for alle, der bor i en ejer- eller andelsforening, er det et helt andet udgangspunkt og en anden præmis.

Spillereglerne på taget
Alle skal kunne være der, og I skal tage hensyn til hinanden. Det kan være en god idé, at I bliver enige om det fra starten, og skriver spille- og ordensregler ned.

Mere information
Ønsker I at vide mere om tagterrasser, eller ønsker I et tilbud på en ny tagterasse eller renovering af jeres nuværende tagterasse, så er I velkomne til at kontakte os her.